HR-konsulter

Ett effektivt stöd från kompetenta, initiativrika och kundorienterade HR-konsulter hjälper er att nå era mål.

Vi erbjuder:

  • HR-konsulter
  • Interimlösningar
  • Konsulter med spetskompetens inom projektledning

Oavsett om du behöver konsultstöd under en kortare eller längre tid kan vi hjälpa er med era resurs-, eller kompetensbehov.  Vi har även specialister inom projektledning som kan driva eller stödja er att driva professionella projekt. Läs mer nedan.

HR-konsulter

På Consultatum kan du snabbt och enkelt få tillgång till en HR-konsult med rätt erfarenhet. Våra kunder anlitar ofta våra HR-konsulter för att:

  • Stödja dem i processen att utveckla en lättbegriplig och affärsorienterad HR strategi
  • Analysera HR-processer för att identifiera hur dessa kan bli effektivare och mer användarvänliga
  • Hjälpa dem att utveckla HR-funktionens organisation för att skapa ett professionellt stöd till chefer
  • Coacha, utbilda och utveckla HR-medarbetare

Från konsultuppdrag till workshops och utbildningar – våra HR-konsulter kan hjälpa era HR-medarbetare att ta ett kliv framåt när dem har fastnat eller behöver inspiration.

Vi hjälper er att skapa en efterfrågan inom verksamheten för HR-stöd, som gör att HR-medarbetare kopplas in i verksamhetsutmaningar tidigt och på så sätt undviker onödig brandsläckning.

Interimlösningar

Det kan finnas många anledningar till varför du vill anlita en interim HR-konsult eller har behov av interim HR stöd:

  • Behov av tillfällig förstärkning
  • Behov av tillgång till kompetens som företaget inte besitter
  • Behov av att täcka upp för en resurs som tillfälligt är borta från företaget

Consultatum tillhandahåller erfarna interim HR-konsulter på både operativ och strategisk nivå inom HR-området. Våra HR-konsulter har tillgång till hela Consultatums kunskapskapital.

Oavsett om du är i behov av en HR-chef, HR-specialist eller HR-generalist så utgår vi alltid från era behov och väljer tillsammans med er den mest lämpade konsulten för uppdraget, så att ni får ut så mycket som möjligt.

Konsulter med spetskompetens inom projektledning

Att leda projekt är ofta både tidskrävande och komplicerat. Genom att anlita en extern projektledare kan ni spara tid och säkerställa ett professionellt genomförande och resultat. Consultatum har utbildade projektledare som dagligen driver projekt.  Genom att anlita en extern projektledare kan ni som organisation fokusera på era kompetensområden samtidigt som projektet når uppsatta mål.

Våra projektledare kan antingen anlitas för att driva hela projekt eller som stöd för att driva olika faser av projekt. Consultatums omfattande erfarenhet inom HR gör att våra projektledare lämpar sig särskilt bra för HR-projekt, samt har unik kunskap i att identifiera era utmaningar och hitta proaktiva lösningar.

Vill du ställa frågor till våra konsulter?

Fyll i kontaktformuläret nedan så tar vi kontakt med dig för en förutsättningslös diskussion om hur vi kan hjälpa er att lyckas med ert arbete