Våra program för HR-chefer och HR-medarbetare

HR-chefsprogram

Inspiration, teori och praktiska övningar i ett program som hjälper dig att utveckla ditt arbete som HR-chef i praktiken

Klicka här för mer information

HR-partnerprogram

Ett unikt program designat för att hjälpa dig att utveckla ett professionellt och proaktivt stöd till chefer och andra HR-medarbetare

Klicka här för mer information

Våra årliga seminariedagar

Kommun HR-dagarna 2017

En årlig seminariedag för HR i kommuner. Temat för 2017 - Vad är det som saknas för att de olika delarna i en kommuns HR-funktion ska kunna leverera HR i världsklass? Lär er hur ni skapar en effektiv och välfungerande värdekedja genom hela HR-funktionen.

Klicka här för mer information

Ulvhag on HR

Ett unikt seminarium som lär dig hur du med ett fåtal enkla beprövade metoder kan skapa en mer professionell HR-funktion som placerar kunden i centrum, ökar HR-medarbetares arbetsglädje och minskar stressen och frustrationen som HR-medarbetare och chefer ibland kan uppleva i HR-arbetet. Seminariet äger rum under första halvan av varje år och temat för 2018 är: Släpp loss kraften i din HR-funktion!

Klicka här för mer information

HR-administratörernas dag

Nytt för i år! En seminariedag med fokus på hur viktiga ni som arbetar med HR-administration är och hur er roll kommer förändras i framtiden.

Klicka här för mer information