HR-administratörernas dag

En seminariedag med fokus på HR-administratörers viktiga roll i dagens föränderliga HR-värld!

HR-administratörers viktiga roll i dagens föränderliga HR-värld!

Ett seminarium för dig som jobbar med administration inom HR. Detta är ett unikt tillfälle att nätverka, utbyta erfarenheter och diskutera utmaningar med andra som har en liknande roll som dig.

Mer information kommer inom kort

Anmälan hittar du längst ner på sidan.

Med välplanerade pauser och mingel är seminariet även en utmärkt möjlighet för dig att nätverka och knyta kontakter med personer från andra organisationer – vi har alla väldigt mycket vi kan lära av varandra!

 

Är detta ett seminarium för dig?

Seminariet är främst riktat mot HR-administratörer, HR-assistenter, och HR-koordinatorer men även du som har en annan roll inom HR kan dra stor nytta av att delta på dagen och lära dig ett nytt tankesätt!

Kunskapen är relevant oberoende av hur stor eller liten er HR-funktion är. Det handlar om att skapa en HR-funktion som arbetar effektivt, kundorienterat och lösningsfokuserat. Tillsammans med de andra deltagarna kommer ni att få möjligheten att diskutera era erfarenheter och utmaningar samt dela med er av tips och råd till varandra. I traditionell ”Consultatum-anda” kommer alla verktyg som används under seminariet vara tillgängliga för er.

 

Vid  frågor om seminariet, kontakta oss på 08 – 612 10 00 eller info@consultatum.se

 

Anmälan HR-adminstratörernas dag

Avgiften är 5.980 kr exkl. moms. I avgiften ingår kaffe, lunch och dokumentation. Betalning erläggs mot faktura, som måste vara betald före seminariumet.
  • Fler som ska delta?

  • När du anmäler dig till denna kurs godkänner du att vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.