Så kan Consultatum stödja utveckling av ledare och grupper

Utveckling

Consultatum utvecklar grupper och chefer som skapar ett stimulerande och motiverande arbetsklimat där medarbetare får möjlighet att både påverka och prestera.

Rådgivning

Consultatum tillhandahåller kvalificerade konsulter som hjälper dig att utveckla ett hållbart ledarskap. Vi kan coacha dig eller agera som ett opartiskt bollplank.

Kurser och nätverk

Constultatum erbjuder ett unikt utbud av öppna utbildningar och nätverk för chefer som vill utveckla sitt ledarskap. Vi skräddarsyr gärna dessa efter era behov.

Läs mer här

Consultatum har gedigen erfarenhet av att utveckla chefer, grupper och organisationer

Vår erfarenhet bygger på uppdrag från myndigheter, offentlig sektor, läkemedelsindustrin, tillverkningsindustrin, verkstadsindustrin, konstruktion och tjänstesektorn inom Norden, Baltikum och Tyskland. Därför kan vi lova att våra konsulter både har den erfarenhet och kompetens som behövs för att  utveckla, coacha och förbättra er organisations struktur och ledarskap.

Vi erbjuder ledarskapskonsulter som ger stöd inom följande områden

Motivation

Vi hjälper chefer att förstå sin egen motivation och hur man identifierar det som motiverar andra för att skapa lust och glädje inför arbetsuppgifter.

Återkoppling

Vi hjälper dig att ge återkoppling på ett motiverande och konstruktivt sätt så att dina medarbetare når sin fulla potential.

Förändring

Vi tillhandahåller experter med gedigen erfarenhet inom förändringsledning som kan hjälpa din verksamhet förverkliga sina framtida mål.

Grupputveckling

Vi hjälper arbets- och ledningsgrupper att utveckla förutsättningar som ökar effektivitet och samarbete samt minskar onödig stress.

Strategi

Vi hjälper ledningsgrupper och chefer att bryta ned visioner och strategier till handfasta operativa mål som engagerar och motiverar medarbetare.

Konflikthantering

Vi kan agera som ett oberoende stöd för att hjälpa din verksamhet att analysera orsaker till och hitta lösningar för olika konflikter.

Organisation

Vi hjälper er att skapa tydliga roller, organisationer, kompetensmodeller och värderingar för att möjliggöra framgång.

Tester

Vi erbjuder standardiserade och skräddarsydda tester som framgångsrikt hjälper dig att identifiera utvecklingsbehov hos grupper och individer.

Kundcase ledarskap

Konsulter från Consultatum har förmåga att se helhet och identifierar effektivt både styrkor och svagheter. De använder sina affärsmässiga erfarenheter och sina teoretiska kunskaper så att alla förstår värdet av sitt bidrag för att nå framgång. Consultatum fångar det väsentliga i en diskussion eller en föredragning, processar det och återför det sedan lättsamt och roligt, utan att för den skull förenkla. Ett halvårs samarbete med olika arbetsmetoder, i ledningsgruppen och i form av seminarier och workshops, har gett oss en väldigt god insikt. Vi har hittat tillbaka till arbetsglädje och samarbete.

Sigrid Trygg
HR-manager
MA-system

Bland våra kunder finns

Kontakta oss!

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig med dina ledarskapsutmaningar? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en förutsättningslös diskussion.