Lediga jobb

Consultatum växer och söker nya medarbetare som delar våra värderingar

Consultatum söker konsulter med några års erfarenhet inom HR och ledarskap

Consultatum söker nu ytterligare nya medarbetare till konsultroller inom HR och ledarskap som vill vara en del av vår fortsatta resa och tillväxt. Den senaste tiden har vi fått in en stor ökning i antal förfrågningar och behöver därför förstärka med fler medarbetare.

Om tjänsten
Vi erbjuder dig som arbetat några år inom HR, och/eller ledarskap, stora utvecklingsmöjligheter med varierande arbetsuppgifter och mycket eget ansvar att driva egna projekt och kunduppdrag. Som konsult hos oss levererar du resultat, både genom att använda dig av dina egna erfarenheter och kunskaper men även genom att testa nya uppdrag och nya utmaningar. Du tar dig snabbt an uppdrag, håller i utbildningar och skapar presentationer, ibland med en kort förberedelsesträcka. I rollen tar du både ansvar för egna åtaganden men du stöttar också kollegor genom att komma med kvalificerade råd. Vi vill  du utmanar, inspirerar och motiverar våra kunder till att utveckla HR-funktioner, ledare och grupper som gör skillnad. Vi tycker det är viktigt att alltid dela med oss av vår kunskap och våra erfarenheter.

I din roll som konsult kommer du:

 • Att gå in som uthyrd HR-resurs i någon av våra kunders verksamhet
 • Driva egna projekt såväl internt som externt hos våra kunder
 • Att leda och hålla utbildningar
 • Försäljning av konsultuppdrag och utbildningar till existerande kunder samt ta emot, leverera och utveckla inkommande förfrågningar
 • Utveckling av produkter/tjänster

Vi söker dig som:

 • Har erfarenhet av att ha arbetat inom HR i minst 3-5 år i roller som förslagsvis HR business partner, HR-specialist eller HR-generalist eller liknande
 • Erfarenhet inom flera specialistområden såsom Employer Branding, kompetensförsörjning, arbetsrätt, arbetsmiljö och hälsa och eller ledarutveckling.
 • Har erfarenhet av projektledning
 • Har ett affärsmässigt och kommersiellt förhållningssätt
 • Har en vilja att vara en del av ett företag med en flexibel entreprenörsanda, kvalitetsfokus och hög kundorientering
 • Som gillar omväxling, är stresstålig och klarar av att hantera parallella projekt
 • Hjälpsam, trevlig och coachande gentemot kollegor och kunder.

Det är meriterande om du tidigare arbetat med kvalité- och ledningssystem. Erfarenhet från en konsultroll eller som linjechef med personalansvar är också en bonus. Vi ser gärna att du även har erfarenhet av tjänsteförsäljning.

Consultatum är ett managementkonsultbolag i Stockholm som erbjuder konsultstöd, konsultuthyrning samt utbildningar inom områdena HR, kommunikation och ledarskap. Våra kunder är allt ifrån medelstora företag till några av Sveriges största samt kommuner och offentlig verksamhet. Vår erfarenhet bygger på uppdrag från myndigheter, offentlig sektor, läkemedelsindustrin, tillverkningsindustrin, verkstadsindustrin, konstruktion samt tjänstesektorn. Vi är Stockholmsbaserade men levererar våra tjänster över hela landet samt även internationellt. Våra konsulter vågar utmana både kunder och kollegor för att uppnå bästa resultat och nöjda kunder. Vi har funnits i 10 år och just nu är vi 10 medarbetare.

Sista ansökningsdag är 15 mars. Tjänsten kan dock komma att tillsättas innan detta datum. Du är därför mer än välkommen med din ansökan redan idag!  Skicka in din ansökan tillsammans med personligt brev och CV till rekrytering@consultatum.se. Om du har frågor om tjänsten kontakta Mari Friberg på 0737-299909.


Student för extrajobb!

Consultatum AB genomför just nu ett projekt som syftar till att utöka och kvalitetsförbättra vår kunddatabas. Vi söker därför studenter som kan arbeta ca 4-20 timmar i veckan under hösten.

Vi är flexibla till när i veckan du arbetar förutsatt att det är under kontorstid måndag till fredag.

Du bör:

 • Vara strukturerad
 • Kunna arbeta självständigt
 • Ta egna initiativ och komma med förslag på förbättringar och fortsatt arbete

Ansök

Du ansöker genom att skicka ditt CV samt en presentation av dig som person till rekrytering@consultatum.se. Skriv ”Databas 2018” i ämnesraden. Vi anställer personer löpande.

Vi har kontor i centrala Stockholm.


Vi söker junior Projektledare

Vi söker omgående en junior projektledare för varierande arbetsuppgifter hos oss.  Du kan med fördel precis avslutat dina studier från universitet eller gymnasiumet och är på jakt efter ditt första jobb. Det är ett extra plus om du är intresserad av HR eller ledarskap  eller helt enkelt av människor. Vi söker dig som har driv, är nyfiken och gillar snabbt tempo.

Kontakta Mari Friberg om du är intresserad av tjänsten 0737-299909 eller skicka in din ansökan till rekrytering@consultatum.se med CV och personligt brev,