Bli en smartare hybridarbetare

Efter pandemin väntar en ny form av arbetsliv för många. Socialt jobb på kontoret varvas med hemarbete. Växlandet kräver nya ramar och ett välutvecklat självledarskap. Här är sju saker att tänka lite extra på i ”det nya normala”.

I den sekund jag läste artikeln Bli en smartare hybridarbetare tänkte jag det här vill jag dela i mitt nätverk.

Läs den om du som jag leder utvecklingen av framtidens arbetsplats. Jag visste det dagliga incheckningar gör skillnad punkt 4. YES! Punkt 5 intressant vinkling om att sortera i arbetsuppgifter istället för att prata om antal dagar på kontoret eller på distans. YES!

1. Tänk efter hur du bäst hybridjobbar – ta hänsyn till ditt team

2. Ransonera antalet videomöten

3. Pauserna gör att du tänker klarare

4. Ta både viktigt och oviktigt på morgonens zoomfika

5. Fördela arbetet rätt mellan hem och arbetsplats

6. Kommunicera hellre mer och sällan är kort och ofta

7. Lägg tid på att vara social – prestera bättre

Källa; https://www.svd.se/7-satt-att-optimera-hybridarbetet