Consultatum är redo för hösten med ny rekrytering!

Har ni en arbetstopp på HR-avdelningen i höst?

Många organisationer tampas med en hastig och omtumlande arbetstopp när allt drar igång efter sommaren. Ni kanske är underbemannade eller inte får anställa just nu? Eller har ni helt enkelt väldigt mycket att göra?

Ta då hjälp av en kompetent HR-konsult från oss på Consultatum som går in och avlastar tills arbetstoppen har lagt sig. Vi har gedigen erfarenhet av att hjälpa verksamheter med HR-frågor, HR-utvecklingsinsatser och HR-projekt.

Nytt tillskott till Consultatum

Vi vill även passa på att presentera det nyaste tillskottet till Consultatum som heter Robin Hallman och är tillgänglig för nya uppdrag. Med erfarenhet av roller som HR-specialist, HRBP och rekryteringskonsult är han intresserad av att förstärka er HR-organisation. Under de senaste åren har Robin rört sig mer mot bredare HR-roller och vid sidan av de mer traditionella HR-arbetsuppgifterna har även drivit projekt, förändringsarbete samt processimplementering. Ett dagligt inslag i arbetet har handlat om strategiskt och operativt arbete med personalfrågor, HR-strategier samt HR-processer. En stor del innebär att coacha chefer i alla möjliga HR-frågor.

Kort om Robin:

  • Specialiserad inom Employer Branding, Talent Management samt HR-stöd
  • Erfarenhet av individ-, grupp och organisationsutveckling
  • Van att arbeta både strategiskt och operativt med personalfrågor, HR-strategier samt HR-processer

Låter detta intressant? Hör gärna av er, så berättar jag mer om vad vi har att erbjuda!Bild erbjudande