HR

Moderna HR-funktioner bemöter verksamhetens krav på ett professionellt stöd genom att basera HR-arbetet på verksamhetens mål och utmaningar - inget HR för HR's egen skull!

Consultatum har Sveriges bredaste erfarenhet av att stödja utveckling av HR-funktioner

Vår erfarenhet bygger på uppdrag från myndigheter, offentlig sektor, läkemedelsindustrin, tillverkningsindustrin, verkstadsindustrin, konstruktion och tjänstesektorn. Därför kan vi lova att våra konsulter både har den erfarenhet och kompetens som behövs för att analysera, utveckla och förbättra resultatet av ert operativa och strategiska HR-arbete.

Bland våra kunder finns

Kundcase inom HR

”I momenten att utveckla det konsultativa arbetssättet inom HR samt att utveckla personalchefsgruppen som team har vi arbetat tillsammans med Consultatum. Consultatum har på ett mycket engagerat och modigt sätt drivit, utmanat och inspirerat deltagarna till nya insikter, samsyn och utvecklat förmågan att lyfta in HR som ett verksamhetsorienterat stöd som motiverar sin plats i det strategiska ledningsarbetet.”

Anders Stegersjö
Stadsledningsförvaltning
Helsingborgs Stad

Behov av extra HR-stöd för en kortare eller längre tid?

Vi tillhandahåller konsulter för kortare eller längre tid? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en förutsättningslöst diskussion.