HR

Moderna HR-funktioner bemöter verksamhetens krav på ett professionellt stöd genom att basera HR-arbetet på verksamhetens mål och utmaningar - inget HR för HR's egen skull!

Consultatum har Sveriges bredaste erfarenhet av att stödja utveckling av HR-funktioner

Vår erfarenhet bygger på uppdrag från myndigheter, offentlig sektor, läkemedelsindustrin, tillverkningsindustrin, verkstadsindustrin, konstruktion och tjänstesektorn. Därför kan vi lova att våra konsulter både har den erfarenhet och kompetens som behövs för att analysera, utveckla och förbättra resultatet av ert operativa och strategiska HR-arbete.

Certifierad HR-Partnerprogram 2020

Startdatum flyttat tills 1 – 2 oktober på grund av Corona viruset

 

Klicka här för mer information

Bland våra kunder finns

HR Chefernas dag – Årets temaSluta curla; det är dags för HR att inta sin plats i ledningsgruppen!

Måndag den 31 augusti 2020.  En unik seminariedag för dig som representerar HR i en ledningsgrupp och vill förbättra förståelse för hur HR kan bidra till förbättrade resultat

 

Klicka här för mer information

 

Kundcase inom HR

”I momenten att utveckla det konsultativa arbetssättet inom HR samt att utveckla personalchefsgruppen som team har vi arbetat tillsammans med Consultatum. Consultatum har på ett mycket engagerat och modigt sätt drivit, utmanat och inspirerat deltagarna till nya insikter, samsyn och utvecklat förmågan att lyfta in HR som ett verksamhetsorienterat stöd som motiverar sin plats i det strategiska ledningsarbetet.”

Anders Stegersjö
Stadsledningsförvaltning
Helsingborgs Stad

Behov av extra HR-stöd för en kortare eller längre tid?

Vi tillhandahåller konsulter för kortare eller längre tid? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en förutsättningslöst diskussion.