Ledarskap

Consultatum hjälper chefer att utveckla sitt ledarskap och en organisation som främjar motivation och tydlighet för att säkerställa bästa tänkbara resultat.

 • Värderingar

  Vi hjälper din organisation att utveckla värderingar som främjar resultat, verksmahetens mål samt gör det lättare för din organisation att attrahera rätt medarbetare

 • Coaching och rådgivning

  Vi tillhandahåller kvalificerade konsulter som hjälper dig att utveckla ett hållbart ledarskap. Vi kan coacha dig eller agera som ett opartiskt bollplank.

 • Kultur

  Vi hjälper företag att översätta sina värderingar till mätbara beteende som skapa en påtaglig kultur som förverkliga värderingarna

 • Belöning

  Belöning i alla dess former spelar stor roll för hur en medaretare uppfattar sitt bidrag till organisationen och hur mycket det uppskattas - vi hjälper medarbetare tolka din organisation korrekt

 • Mål

  Vi hjälper ledningsgrupper och chefer att bryta ned visioner och strategier till handfasta operativa mål som engagerar och motiverar medarbetare.

 • Konfliktlösning

  Vi kan agera som ett oberoende stöd för att hjälpa din verksamhet att analysera orsaker till och hitta lösningar för olika konflikter.

 • Återkoppling

  Vi hjälper dig att ge återkoppling på ett motiverande och konstruktivt sätt så att dina medarbetare når sin fulla potential.

 • Tydilga organisationer

  Vi hjälper er att skapa tydliga roller, organisationer, kompetensmodeller och karriärvägar för att medarbetare lättare kan begripa vad som krävs av de och hur de ska ta sig vidare i verksamheten

Consultatum har gedigen erfarenhet av att utveckla chefer, grupper och organisationer

Vår erfarenhet bygger på uppdrag från myndigheter, offentlig sektor, läkemedelsindustrin, tillverkningsindustrin, verkstadsindustrin, konstruktion och tjänstesektorn inom Norden, Baltikum och Tyskland. Därför kan vi lova att våra konsulter både har den erfarenhet och kompetens som behövs för att  utveckla, coacha och förbättra er organisations struktur och ledarskap.

Kundcase ledarskap

Konsulter från Consultatum har förmåga att se helhet och identifierar effektivt både styrkor och svagheter. De använder sina affärsmässiga erfarenheter och sina teoretiska kunskaper så att alla förstår värdet av sitt bidrag för att nå framgång. Consultatum fångar det väsentliga i en diskussion eller en föredragning, processar det och återför det sedan lättsamt och roligt, utan att för den skull förenkla. Ett halvårs samarbete med olika arbetsmetoder, i ledningsgruppen och i form av seminarier och workshops, har gett oss en väldigt god insikt. Vi har hittat tillbaka till arbetsglädje och samarbete.

Sigrid Trygg
HR-manager
MA-system

Bland våra kunder finns

Kontakta oss!

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig med dina ledarskapsutmaningar? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en förutsättningslös diskussion.