Consultatum presenterar för sjunde året i rad: Ulvhag On HR!

Consultatums populära seminarium Ulvhag On HR är tillbaka. Temat år 2017 är: Affärsdriven HR – organisationens räddning när omvärlden förändras. Varför snabba och oväntade förändringar i omvärlden kräver en HR-funktion som vet hur de ska prioritera och arbeta affärsdrivet i komplexa frågor.  Seminariet hålls utav Consultatums grundare Liam Ulvhag som är en högt uppskattad och mycket kunnig föreläsare inom HR.

Världen förändras hela tiden, det kan inget företag påverka. Däremot kan de påverka sin förmåga att hantera förändringar och där spelar HR en mycket kritisk roll. Förändringar i omvärlden påverkar inte bara hur ett företag skall tänka kring sin affärsidé, lönsamhet och produktion utan även hur man ser till att man har rätt kompetens, att medarbetare mår bra och vilken företagskultur man vill ha och sträva mot.  Årets Ulvhag On HR lär dig att anpassa arbetet med kompetensförsörjning, ohälsa och företagskultur efter förändringar i omvärlden och hur du arbetar med dessa frågor mer affärsdrivet för att få synliga resultat och bli en mer attraktiv arbetsgivare.

Ulvhag On HR 2017 kommer till Stockholm den 14 mars, till Malmö den 23 maj, till Göteborg den 30 maj och till Sundsvall den 8 juni.

Klicka här för att läsa mer om programmet. För att anmäla dig gå in på www.ulvhagonhr.se eller maila anmalan@consultatum.se

Har du frågor? Kontakta Petra Båtelson på 0703 58 93 57 eller på petra.batelson@consultatum.se

Kom och låt dig inspireras av Liam Ulvhags kunskap erfarenhet och engagemang. Hoppas att vi ses där!