Nya utbildningar från Consultatum

Effektiva möten på en dag

Utbildningen effektiva möten vänder sig till dig som mötesledare som tröttnat på att hålla möten som ingen egentligen vill vara på, knappt du själv. Lär dig konsten att hålla möten som istället engagerar, leder till bättre resultat och som gör dina medarbetare entusiastiska över sitt arbete.

Mer information och anmälan till kursen hittar du här!

HR stödjer förändring – 2 dagar

En praktisk tvådagarsutbildning för dig som vill förbättra hur din HR-funktion kan stödja organisationen vid förändring. Kursen vänder sig till dig som vill utveckla eller förbättra HR-funktionens och HR-medarbetares stöd till chefer och medarbetare under förändringar. Du är inte bara intresserad av teorin bakom utan vill veta hur man kan jobba praktiskt med verktyg och metoder i din verksamhet.

Mer information och anmälan till kursen hittar du här!

AFS – Organisatorisk och social arbetsmiljö för chefer

Från och med den 31 mars 2016 införde arbetsmiljöverket nya regler rörande organisatorisk och social arbetsmiljö. Consultatum erbjuder en anpassad utbildning för chefer om hur de nya reglerna bidrar till mindre sjukfrånvaro och ökad lönsamhet.

Utbildningen vänder sig till er som behöver förstå hur ni ska arbeta med det nya regelverket.  Vi lägger stor vikt på hur cheferna ska förstå och uppmärksamma stress och på ett överskådligt sätt förstå företagets ekonomiska vinster med arbetet.

Mer information och anmälan till kursen hittar du här!