Kultur äter strategi till frukost.

Förändringsledning handlar om att flytta folk och få med sig människorna i en förändring.

Vad kan vara mer aktuellt än det just nu? Det spelar ingen roll hur fina strategier vi har om vi inte får med oss människorna i förändringen. Som vi säger här på Consultatum – Människor och strategier i samverkan!

Under 3 dagar har våra deltagare fått lära sig vikten av att förstå vad som påverkar deras eget och andras beteende. Att människor går igenom olika faser i en förändring och varför det är så viktigt att skapa och kommunicera en ”sence of urgency” i förändringsarbetet. De har desdutom fått verktyg att hantera detta och en beprövade modeller att hänga upp förändringsarbetet på.

När vi avslutade vår kurs i Certifierad förändringsledning var det otroligt roligt att se deltagarnas iver över att få börja praktisera sina nya kunskaper i sin vardag.

Tack till er deltagare för allt ni delade med er av och tack till Scandic för ett fantastiskt bemötande under kursdagarna!