Låt mig gissa. Har ni ont om tid i HR-funktionen?

När vi träffar kunder så är den vanligaste kommentaren: Vi har inte tillräckligt med tid!

Nu ska ni få höra dagens sanning. En HR-funktion har aldrig ont om tid.
Man är bara dålig på att prioritera.

Så om du tittar dig själv i spegeln. Kommer ni att nå era mål som vi kan läsa om i HR-strategin? Vad är då effekterna av att ni inte gör det?

Att förstå hur det man gör skapar värde i verksamheten är grundläggande men sällan något som HR-funktionerna är duktiga på att påvisa. Då är det kanske inte så konstigt att ledningen i organisationen inte väljer att ge ytterligare resurser?

Känner du igen dig? Kommer det bli tufft att nå era mål?
Isåfall kan vi hjälpa till på två sätt:

1. Om du vet vilka effekter dina mål har men inte har tillräckligt med resurser så kan vi enkelt stödja er med lämpliga konsulttjänster. Värdet på målet hjälper oss att prioritera lösningar så att de inte kostar mer än de smakar. Läs mer här…
2. Känner du dig osäker på hur ni prioriterar eller vilka effekter ni skapar? Gå vår kurs ”Att mäta HR”. Detta är en av våra mest populära kurser. Om du kan räkna på er leverans ökar möjligheterna att frigöra mer resurser. Läs mer här…

Se nu till att njuta av solen medans den är här!