Vilken effekt har HR-funktionen på din organisation?

Har du svårt att få en bild av vilken effekt er HR-funktion skapar?
Du är inte ensam.
HR har ofta utmaningar när de ska visa vilket värde de tillför i organisationen. Det är heller inte sällan som man inom HR tappar kontakten med de man anser är sina kunder.

Så:

  • Vet du om din HR-funktion arbetar effektivt?
  • Vad tycker era chefer om det stöd som HR ger?
  • Har era HR-medarbetare rätt förutsättningar?

Vi på Consultatum har lång erfarenhet att göra tids- och kostnadseffektiva genomlysningar av HR-funktioner. Med hjälp av våra undersökningsverktyg HR Diagnostic och HR Förtroendeindex kan vi på ett enkelt sätt ge dig en bild av hur din HR-funktion skapar värde i organisationen samt var det finns potential att bli bättre. Vi kan också komplettera våra undersökningar med djupintervjuer, workshops och mycket mera!

Det behöver inte kosta skjortan.

Så här säger en av våra kunder som vi gjort en genomlysning för:

”Vi är mycket nöjda med Consultatums insats kopplat till undersökningen av HR-funktionen och vilket värde den tillför i organisationen. Uppskattade särskilt er flexibilitet och snabba respons på ändringar etc i alltifrån förarbetet till att ta fram olika rapporter för olika perspektiv efteråt.”

Jenny Lundmark
HR-chef Nobina Sverige

Hör av dig så kan jag presentera hur vi kan hjälpa er!