Tid för förändring

Visste du att majoriteten av alla förändringsprojekt misslyckas på grund av mänskliga faktorer? För att nå målet med förändringen krävs det att du får med dig cheferna och medarbetarna, något som inte alltid är helt lätt. Enligt Konsultbolaget McKinsey fallerar 70% av alla transformationer. Nästan 50 % beror på att chefer inte ”walk the talk” och den andra hälften beror på att folk inte vill helt enkelt.

Berätta inte bara om att förändring är på gång berätta om varför!

Gör du som många andra när de sätter upp mål? Att 100% ska förändras? Glöm det. Vissa vill helt enkelt inte och vi måste  ibland våga släppa taget eller så måste vi skapa en organisationskultur för att 100% ska vilja förändras.

Har ni bestämt er? Är det dax?

Vi har allt som krävs för en lyckad förändringsresa!

https://www.consultatum.se/forandring/