Företagsanpassade utbildningar, inspirationsdagar mm

Hos oss på Consultatum är kunden alltid i centrum. Vi gör därför alltid vårt yttersta för att anpassa våra utbildningar och kurser efter våra kunders behov. Vi har mångårig erfarenhet av att företagsanpassa utbildningar, leda kick offer samt vara moderatorer och debattörer i olika sammanhang. Detta gäller för såväl stora som mindre bolag. Vi erbjuder alltifrån ett komplett från stöd i planering till genomförande.

Genom att låta oss skräddarsy och genomföra utbildningar och kick-offs för ert företag eller organisation kan vi se till att de formas efter er verksamhet, nuläge och önskat målläge. Det är ofta  svårt att vara profet i sitt eget hemland, och genom att  budskap framförs av en utomstående har de bättre slagkraft.

Genom att kontakta Consultatum kan du boka in ett kostnadsfritt och helt förutsättningslöst möte för att diskutera hur vi kan komma till er och stödja er att möte era specifika utmaningar.

Kurser som bara erbjuds som företagsanpassade utbildningar:

Ledarskapskurser 

  • Så hantera du konflikter för bestående resultat
  • Förstå och hantera motivation
  • Presentationsteknik
  • Nybliven chef

HR-Kurser

  • Hur HR stödjer förändring
  • Hur HR stödjer chefer med rekrytering

Våra kurser och utbildningar

Sedan Consultatum startade 2007 har vi utvecklat och utbildat HR-funktioner och ledare över hela Sverige och stora delar av Europa. Flera hundra HR-chefer, HR-konsulter, HR-strateger, VD, sektionschefer  m fl har genomgått våra utbildningar och den gemensamma nämnaren hos dessa är att de vet att våra utbildningar gör skillnad.

På Consultatum har vi konsulter som är specialister inom HR, ledarskap och kommunikation. Eftersom våra konsulter dagligen träffar olika företag inom olika branscher vet vi vilka utmaningar ni har och vi vet även vilka lösningar som finns på problemen.  Vi tar själva fram och testar verktyg för att bemöta våra kunders utmaningar. Dessa verktyg och information bygger vi in i våra kurser och nätverk och det är det som gör de så effektiva.

Våra kurser och nätverk är uppdelade i tre kategorier HR, ledarskap och kommunikation. Klicka på länkarna ovan i menyn eller nedan för att se vårt utbud av utbildningar och nätverk inom respektive kategori för mer information.

Pedagogik

Utbildningar ger mest och längst effekt när man blandar praktik med teori. Därför har vi samlat våra erfarenheter och kunskaper i unika praktikfall som vi använder oss av i utbildningarna. Dessa praktikfall grundar sig på verkliga händelser och ger dig möjlighet som deltagare att testa att använda de tekniker och verktyg som vi presenterat under utbildningen.

 

Vill du veta mer om våra utbildningar?

Fyll i fältet nedan så kontaktar vi dig inom kort