Consultatum välkomnar till en fartfylld höst!

image1

Sommarvärmen har avtagit och hösten hos Consultatum är nu i full gång, och vi växer så det knakar!

Under augusti startade vi hösten på riktigt med både nya uppdrag från befintliga och nya kunder. Vi har även haft en del utbildningar under den senare delen av månaden med många engagerade deltagare. Där av bland annat Projektledning för HR, Handskas med medarbetare i förändringsprocesser, Effektivisera HR-Processer och den avslutande delen av HR-Chefsprogrammet. För att inte glömma att vi den 4:e september hade vårt årliga evenemang HR-Administratörernas dag! Consultatum har med det sagt verkligen kickat igång efter sommaren, och vi ser fram emot en fartfylld höst!

Just nu ligger även vår populära undersökning Svenska HR-trender® ute att fylla i, där årets upplaga fokuserar bland annat på den nya bestämmelsen GDPR som börjar gälla efter årsskiftet. Denna undersökning är ett väldigt bra hjälpmedel där Consultatum kartlägger en sammanfattad bild av HR-trenderna just nu till alla som deltar. För mer information kring Svenska HR-trender®, hör gärna av er till rasmus.brannhult@consultatum.se

Till andra roliga nyheter så välkomnade vi ytterligare ett tillskott till oss den första september!

Denize Händestam är vårt nyaste tillskott på Consultatum. Hon börjar som juniorkonsult hos oss för att ytterligare stärka vårt team ytterligare. Denize har en masterexamen i företagsekonomi och har inriktat sig på marknadsföring, ledarskap och företagsekonomi. Parallellt med sina studier har hon jobbat med marknadskommunikation på ett globalt industribolag där hon har jobbat brett med sälj- och marknadsmaterial samt ansvarat för sociala medie-strategin. Utöver detta har hon även erfarenhet av att jobba inom offentlig sektor med kundsupport och ekonomifrågor samt ledarskap inom handel & restaurang.

Kort om Denize:
  • Bred akademisk utbildning
  • Erfarenhet av att jobba med marknadsstrategier och verksamhetsutveckling
  • Ledarskapserfarenhet
  • Erfarenhet av digital marknadskommunikation

Denize är nu tillgänglig för både stora och små uppdrag, hör gärna av er så berättar vi mer!