Hjälp oss förändra 100 liv innan semestern!

Var tredje minut föds ett barn med läpp-, käk- eller gomspalt någonstans i världen. I många länder tvingas dessa barn leva ett mycket hårt liv. Många har svårt att äta och tala så att andra förstår. De riskerar att bli mobbade och utsatta för fördomar och trakasserier som tvingar in dem i isolering och ensamhet. Många av dem går aldrig i skolan.

Operation Smile är en politiskt och religiöst obunden internationell medicinsk hjälporganisation, som bildades i USA 1982 och i Sverige 2010. Totalt finns cirka 6 000 medicinska volontärer från 60 länder varav drygt 200 i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Operation Smile har för närvarande uppdragsverksamhet i 30 länder.

Physiological dependence can occur with diethylpropion. Grade 3: Blistering, ulceration, or swelling interfering with walking or normal daily activities; cannot wear regular clothing • Delay dosing up to 2 weeks or until resolved to Grade 0–1, then decrease dose by 25%. Some vaccinations are not recommended while receiving immune globulin حبوب فياجرا 25mg. Store the prefilled syringe in its original container in a refrigerator or at room temperature.

Det här är Joseph. Tills för ett par år sedan blev han svårt mobbad på grund av sitt utseende; det hände att barnen kastade sten på honom som om han vore en av kvarterets byrackor. I stället för att gå i skolan åkte han runt med sin pappa och samlade skräp, som de sedan sålde för en blygsam slant.

Så en dag kom familjen i kontakt med Operation Smile och Joseph blev opererad. I dag är Joseph en glad kille som älskar att gå i skolan. Ingen retar honom längre – och han vågar drömma om en ljus framtid, med bättre utsikter för ett riktigt arbete.

Under hela juni samarbetar vi med Operation Smile för att förbättra barns liv. Vi planerar att bekosta 100 operationer innan semestern. Var med och hjälp oss nå vårat mål genom att anmäla dig till valfri kurs och ange koden SMILE!