Utvärdering senaste utbildningen Certifierad Förändringsledare!

Hade egentligen inte några särskilda förväntningar inför kursen på grund av olika omständigheter. Kursen var ett halmstrå för att få en förståelse i mitt uppdrag. Har gått några andra kurser som har varit, som jag uppfattade det vid tillfället flummiga och även pratat med erfarna utvecklare som givit flummiga svar om vad det innebär att jobba med verksamhetsutveckling. I och med de erfarenheterna antog jag (frustrerat) att utvecklingsledning skulle vara så. MEN tack vare ett strukturerat, organiserat och pedagogiskt upplägg av kursen har jag nu betydligt mer i ryggen och på fötterna för att kunna bygga vidare på plattformen som denna kurs gav mig och en struktur i arbete

Tack och tjohoo säger vi!

Certifierad Förändringsledare